Årets julebord 2020

Årets julebord blir ikke som det en gang har vært. I år må det tas litt andre hensyn grunnet COVID -19, men vi i FCC garanterer en fantastisk opplevelse i trygge omgivelser.

PA46

De beste innenfor mat og underholding har gått sammen om å lage et trygt, nært og stemningsfult julebord.

Med fantastisk mat og drikke fra gjengen i FCC og musikalske show gjennom hele middagen fra Need Music, sørger vi for at du får en fantastisk opplevelse til tross for at man må sitte til bords og ikke kan danse på dansegulvet.

Dette skjer i skjermede og unike omgivelser hos FCC sine lokaler i Prinsessealleen 46, med full oversikt & kontroll på alle som er tilstede. Med alle rettigheter vil vi sørge for en stemningsfull og kulinarisk reise, gjennom mat og musikk.

I over 10 år har FCC vært HELP sitt naturlige valg ved kundearrangementer og interne markeringer. Mat i verdensklassen kombinert med den helt spesielle atmosfæren «hjemme hos» FCC, gjør at både ansatte og samarbeidspartnere ønsker seg tilbake.

Sven Henriksen – Help Forsikring

JULEMENY ANNO 2020

Velkomstdrink ”FCC Spritz” med yuzu sake og pasjonsfrukt

***

Kimchi chips med løyrom dipp

***

Crispy duck tostadas med hoisin & agurk

***

Skalldyr bisque med kokkos og japansk curry

***

FCC black cod med box choy, sjalottløk & sylta ingefær vinaigrette,

***

Rosastekt andebryst med pastinakk, Syltet kirsebær & Madeirasaus

***

Sjokolade krem og marengs med Tindved sorbet og pistasj

NEED MUSIC kjører show

NEED MUSIC

Vi husker fortsatt første gang vi var på arrangement med NEED MUSIC for sånn ca. 10 år siden. Dj´en stod i prekestolen i Jakobskirka og artistene lagde det råeste showet vi noensinne har sett på scenen. Etter dette har vi hatt utallige arrangementer sammen, og det har utelukkende vært suksess.

Vi er stolte av å samarbeide med gjengen i NEED og kunne tilby våre gjester show fra denne herlige gjengen med utrolig dyktige artister.

Postet i

Flere artikler

Ingen flere artikler.