Valentines & Morsdag

Nå nærmer det seg Valentines og morsdag. Trenger du kanskje en liten gave eller oppmerksomhet til noen du er glad i? Vi gir deg 20 % rabatt i vår webshop fram til 14. februar

tor-valentine

Hele gjengen i FCC & kokken vår Tor-Jørgen ønsker alle en fin feiring og gir deg sine beste tips og triks til hvordan du kan imponere dine kjære på vårt neste nyhetsbrev.

Siden vi ikke får anledning til å lage en valentines popup i år så ønsker vi å gi deg tips til hvordan du kan imponere dine kjære. I tillegg ønsker vi å gi deg 20% på alle våre kommende arrangementer, matkurs og produkter fram til søndag 14. februar. (Gjelder ikke arrangement hvor alkohol er inkludert)

Rabattkode: VALENTINE

Å gi gi en opplevelse til noen istenfor ting skaper ofte mye bedre minner. Det er opplevelsene man husker og hva er vel en bedre opplevelse å gi i gave enn en kulinarisk aften? Ta med deg noen du er glad i, forelsket i eller bare noen du har lyst til å overraske. Det er jo også viktig å ha noe å glede seg til.

Hvis vi må utsette eller flytte arrangementet grunnet COVID-19 får du refundert pengene eller så kan du velge å beholde billetten din. En perfekt gave til noen du er glad i.

Sjokoladehjerter fra vår konditor Lars Erik på Villasole

Har du enda ikke meldt deg på vårt nyhetsbrev enda? Meld deg på nederst på denne siden.

Vi har også en liten konkurranse gående hvor du kan vinne en pakke med kokebok, sjokloadehjerter og hvite roser rett hjem til en du er glad i. Det eneste du trenger å gjøre er å følge oss på Instagram @fccircus og dele en sprudlende emoji på anlegget vårt med denne pakken

https://www.instagram.com/fccircus/

Denne pakken sendes rett hjem til en heldig vinner
Postet i

Flere artikler

Verdens beste boller til fastelavn!

2. februar 2021

Disse bollene er så gode at du ikke klarer å stoppe å spise de. Fylt med mandel, hasselnøttfyll og vaniljekrem – perfekt til fastelavn.

Les mer