Tidligere event

Barbera og trøfler

Se alle eventer

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia. Barbera-druen er svært kjent og du vil få oppleve flere forkjellige viner laget på denne druen i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på «skogens gull», nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Frank Røstgård vil snakke om vinene fra Piemonte og tradisjonene der. De sprelske kokkene på Flying Culinary Circus har komponert en tradisjonell og spennende meny fra Piemonte som matcher vinene. 

Dette er menyen og vinene du vil få oppleve:

Meny:

  • Pizza Bianco med steinsopp og hvit trøffel,
    Italiensk spekemat, foccacia, trøffelmajones,
    Vitello tonnato.
  • Tagliarini pasta med løyrom og hvit trøffel.
  • Sopprisotto med svart trøffel og parmesan.
  • Langtidsstekt okse-culotte og oksehaleragu med myk polenta.
  • Robiola 3 Latte med trøffel-honning og sprø rug.
  • Kaffe med appelsinbiscotti

Viner: 

  • Cuvage Metodo Classico Nebbiolo Rosé Brut
  • Ricossa Barbera Piemonte DOC 2019
  • Ricossa Barbera d’Asti Superiore 2016
  • Ricossa Barbera Nebbiolo 2018
  • Ricossa Nizza Monferrato 2015
  • Ricossa Barolo Riserva DOCG 2013

For at vi alle skal være trygge er det viktig at vi følger alle regler for smittevern, og vi velger derfor å begrense antall plasser på denne middagen.

2