Tidligere event

Havets middag // 23. april

Se alle eventer

23 april. Vi lager en fantastisk fisk- og skalldyrsmiddag basert på sesongens råvarer. Ryktene sier at det vil bli servert en uimotståelig god dessert også. Velkommen!

MENY

Bluefin tuna x2, Chipotle emulsjon syltet sopp, sprø løk og sesam vinagrette.

Skalldyr med hummer «espuma», åpen ravioli og tørket tomat.

Bakt Kveite med erter , skalldyrconsommé, koriandercreme wonton med rekeskall.

Stekt Piggvar fritert fett med rotgrønnsaker pommes anna syltet løk, karse, potetchips og saus matelott.

Melkesjokolademouse på hasselnøttbunn med brunost vaniljeis og fryste bringebær.

Drikkepakke m/alkohol 750,-

Drikkepakke u/alkohol 350,-

Drikkepakke er obligatorisk på denne middagen.

Vi tilpasser dessverre ikke menyen for fisk og skalldyr allergier

popup-fcc-havet