Tidligere event

Pinot Noir around the world

Se alle eventer

Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Henriette Batt vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny. Ta kontakt med [email protected] for booking av billetter!


MENY


Bolney Cuvée Rosé

Stekt kamskjell fra Frøya med agurk, eple, dill og eple-blåskjell nage


Champagne Nicolas Feuillatte Blanc de Noir 2012

Kveite < 37,5g > med løyrom, eggekrem, sennepskarse, sprø rug

Norske asparges, syltet løk, brønnkarse-majones og puffet bokhvete


Georg Breuer Rouge Spätburgunder 2018

Klein Spatburgunder 2017

Torsk, brunet smør hollandaise, sommerkål og brokkolini


Domaine Bouchard Pere & Fils Monthelie 2018

Ytrefilet av lam, fritert chèvre, gulrot, lammesaus med hvitløk og sitron



667 Noble Vines Pinot Noir 2018

Bassus Pinot Noir 2018

Krydderstekt andebryst, pastinakkpure, saltbakte løk, portvinsaus med bringebær og fiken




Kaffe og en liten søt avslutning.

FCC-event-pinot-noir-9-juni