Pinot Noir around the world
Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Christer Berens vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny.
MENY
Bolney Cuvée Rosé
Stekt kamskjell fra Frøya med agurk, eple, dill og eple-blåskjell nage
Champagne Nicolas Feuillatte Blanc de Noir 2012
Kveite < 37,5g > med løyrom, eggekrem, sennepskarse og sprø rug
Norske asparges, syltet løk, brønnkarse-majones og puffet bokhvete
Georg Breuer Rouge Spätburgunder 2018
Klein Spatburgunder 2017
Torsk, brunet smør hollandaise, sommerkål og brokkolini
Domaine Bouchard Pere & Fils Monthelie 2018
Ytrefilet av lam, fritert chèvre, gulrot, lammesaus med hvitløk og sitron
667 Noble Vines Pinot Noir 2018
Bassus Pinot Noir 2018
Krydderstekt andebryst, pastinakkpure, saltbakte løk, portvinsaus med bringebær og fiken
Kaffe og en liten søt avslutning.