Pinot Noir around the world
Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Frank Røstgård vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny.
Velkommen til en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert utrykk i vinene som skal smakes! Hver vin er matchet til en matrett komponert av de fantastiske kokkene som utgjør The Flying Culinary Circus. Frank Røstgård vil snakke om Pinot Noir druen, om hver vin, samt litt om å kombinere mat og vin. Totalt skal vi kose oss med 7 forskjellige Pinot Noir – viner og en innholdsrik 6 retters meny!
VINER
Nicolas Feuillatte Champagne Grand Cru Blanc de Noirs Brut
Bolney Cuvée Rosé Brut
Bolney Estate Pinot Noir 2018
Georg Breuer Rouge «Pinot Noir» 2018
Domaine Bouchard Pere & Fils Monthelie 2017
Noble Vines 667 Pinot Noir 2018
Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir 2017
MENY
Kamskjell med løyrom og kjernemelk, agurk og dill.
Råmarinert kveite med østersemulsjon, knutekål, eple og brønnkarse.
Grillet hjortetartar med syltet løk, steinsoppmajones, sprø rug og karse.
Torsk med hollandaise, savoykål og brokkolini.
Andehjerte med sopp, rosenkål og timiansjy med røkt smør.
Andebryst med portvinsaus, syltet kirsebær, bakt pastinakk og karamellisert løk.
Kaffe med søt avslutning.Velg billetter
