Fylt svinesnitsel

Fylt-svinefilet-1

Fremgangsmåte

Grovkutt kantareller, rødløk og rosiner og fres i en varm panne med 2 ss smør i 2 minutter.

Bank flatbiffene dobbelt så store. Legg 1 skive blåmuggost toppet med grønnsaksmiksen på den ene halvdelen av biffen. Strø over grovhakket persille og krydre med salt og pepper. Brett den andre halvdelen av biffen over og forsegl kjøttstykket med en cocktailpinne eller tannpirker.

Vend snitselen i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt strøkavring.

Stek i 2 ss smør i en panne på middels varme i ca. 5–8 minutter på hver side, til snitselen har fått en gyllen stekeskorpe på begge sider.

Server gjerne med gulrot, brokkoli, poteter og en god fløtesaus eller soppsaus.

porsjoner

Ingredienser

KJØTT
SVIN FLATBIFF – 600 g
4 skiver

FETT
EGG – 2 stk.
HVETEMEL – 2 dl
STRØKAVRING – 2 dl
SMØR – 4 ss

SMAK
UNDERVEIS
RØDLØK -120 g
KANTARELL – 8 stk.
PERSILLE – 1 ss
ROSINER – 4 ss
BLÅMUGGOST – 4 skiver
selbu blå

SMAK
TIL SLUTT
GOD OLIVENOLJE

Fylt svinesnitsel

Fylt-svinefilet-1
porsjoner

Ingredienser

KJØTT
SVIN FLATBIFF – 600 g
4 skiver

FETT
EGG – 2 stk.
HVETEMEL – 2 dl
STRØKAVRING – 2 dl
SMØR – 4 ss

SMAK
UNDERVEIS
RØDLØK -120 g
KANTARELL – 8 stk.
PERSILLE – 1 ss
ROSINER – 4 ss
BLÅMUGGOST – 4 skiver
selbu blå

SMAK
TIL SLUTT
GOD OLIVENOLJE

Fremgangsmåte

Grovkutt kantareller, rødløk og rosiner og fres i en varm panne med 2 ss smør i 2 minutter.

Bank flatbiffene dobbelt så store. Legg 1 skive blåmuggost toppet med grønnsaksmiksen på den ene halvdelen av biffen. Strø over grovhakket persille og krydre med salt og pepper. Brett den andre halvdelen av biffen over og forsegl kjøttstykket med en cocktailpinne eller tannpirker.

Vend snitselen i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt strøkavring.

Stek i 2 ss smør i en panne på middels varme i ca. 5–8 minutter på hver side, til snitselen har fått en gyllen stekeskorpe på begge sider.

Server gjerne med gulrot, brokkoli, poteter og en god fløtesaus eller soppsaus.