Hastverksribbe servert som crispy duck

FCC Hastverksribbe servert som crispy duck

Finn frem

  • ingredienser
  • kniv
  • fjøl

Fremgangsmåte

Kutt agurk, ananas og vårløk i staver. La urtene være hele. Ha ribben rett på fjølen med lompene og en kniv.

Ha hoisinsausen over i en skål og server på fjølen sammen med det andre.

4 porsjoner
20 min

Ingredienser

½ kg ferdig stekt ribbe fra varmedisken
2 dl hoisinsaus

1 agurk
1 ananas
2 vårløk
ass. urter som mynte, thai basilikum, koriander

2 pakker pølselomper

Hastverksribbe servert som crispy duck

FCC Hastverksribbe servert som crispy duck
4 porsjoner
20 min

Finn frem

  • ingredienser
  • kniv
  • fjøl

Ingredienser

½ kg ferdig stekt ribbe fra varmedisken
2 dl hoisinsaus

1 agurk
1 ananas
2 vårløk
ass. urter som mynte, thai basilikum, koriander

2 pakker pølselomper

Fremgangsmåte

Kutt agurk, ananas og vårløk i staver. La urtene være hele. Ha ribben rett på fjølen med lompene og en kniv.

Ha hoisinsausen over i en skål og server på fjølen sammen med det andre.

Postet i