Hastverksribbe servert som crispy duck
Finn frem
- ingredienser
- kniv
- fjøl
Fremgangsmåte
Kutt agurk, ananas og vårløk i staver. La urtene være hele. Ha ribben rett på fjølen med lompene og en kniv.
Ha hoisinsausen over i en skål og server på fjølen sammen med det andre.
4 porsjoner
20 min
Ingredienser
½ kg ferdig stekt ribbe fra varmedisken
2 dl hoisinsaus
1 agurk
1 ananas
2 vårløk
ass. urter som mynte, thai basilikum, koriander
2 pakker pølselomper
Hastverksribbe servert som crispy duck
Finn frem
- ingredienser
- kniv
- fjøl
Ingredienser
½ kg ferdig stekt ribbe fra varmedisken
2 dl hoisinsaus
1 agurk
1 ananas
2 vårløk
ass. urter som mynte, thai basilikum, koriander
2 pakker pølselomper
Fremgangsmåte
Kutt agurk, ananas og vårløk i staver. La urtene være hele. Ha ribben rett på fjølen med lompene og en kniv.
Ha hoisinsausen over i en skål og server på fjølen sammen med det andre.