Kylling-taco med cashew og klementin
Fremgangsmåte
Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
Stek kjøttdeigen i en panne og tilsett nøttene og glaze.
Lag grønn salsa ifølge oppskriften. Finsnitt salaten, skrell klementinene og kutt i terninger. Ha litt salat på lefsene, kjøtt, terninger med klementiner, og deretter striper med grønn salsa på toppen.
porsjoner
Ingredienser
12 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)
500 g kyllingkjøttdeig
1 dl cashewnøtter
1 ½ dl thai glaze
2 hjertesalat
2 klementiner
1 dl grønn salsa
Kylling-taco med cashew og klementin
Ingredienser
12 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)
500 g kyllingkjøttdeig
1 dl cashewnøtter
1 ½ dl thai glaze
2 hjertesalat
2 klementiner
1 dl grønn salsa
Fremgangsmåte
Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
Stek kjøttdeigen i en panne og tilsett nøttene og glaze.
Lag grønn salsa ifølge oppskriften. Finsnitt salaten, skrell klementinene og kutt i terninger. Ha litt salat på lefsene, kjøtt, terninger med klementiner, og deretter striper med grønn salsa på toppen.