Kylling-taco med cashew og klementin

Kylling-taco-med-cashew-og-celmentin-til-fredag-1

Fremgangsmåte

Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.

Stek kjøttdeigen i en panne og tilsett nøttene og glaze.

Lag grønn salsa ifølge oppskriften. Finsnitt salaten, skrell klementinene og kutt i terninger. Ha litt salat på lefsene, kjøtt, terninger med klementiner, og deretter striper med grønn salsa på toppen.

porsjoner

Ingredienser

12 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)

500 g kyllingkjøttdeig
1 dl cashewnøtter
1 ½ dl thai glaze

2 hjertesalat
2 klementiner
1 dl grønn salsa

Kylling-taco med cashew og klementin

Kylling-taco-med-cashew-og-celmentin-til-fredag-1
porsjoner

Ingredienser

12 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)

500 g kyllingkjøttdeig
1 dl cashewnøtter
1 ½ dl thai glaze

2 hjertesalat
2 klementiner
1 dl grønn salsa

Fremgangsmåte

Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.

Stek kjøttdeigen i en panne og tilsett nøttene og glaze.

Lag grønn salsa ifølge oppskriften. Finsnitt salaten, skrell klementinene og kutt i terninger. Ha litt salat på lefsene, kjøtt, terninger med klementiner, og deretter striper med grønn salsa på toppen.