Kyllingsalat

kylling_tomat_dg_97646

Fremgangsmåte

Kutt tomatene i store terninger og løken i tynne skiver. Bland dette i en salatbolle sammen med ristede cashewnøtter, fetaost i terninger, kyllingkjøtt og blandet salat.

Visp sammen olivenolje, dijonsennep og balsamico i en liten bolle og hell over salaten.

Server!

porsjoner

Ingredienser

rester av kylling fra dag 1
(ev. 250–300 g ferdig stekt kyllingkjøtt )

5 plommetomater
1 stor rødløk
2 never ristede cashewnøtter
100 g fetaost
blandet salat (f.eks. hjertesalat og/eller ruccula)

½ dl XV olivenolje
1 ts dijonsennep
¼ dl balsamico el. balsamicosirup

Kyllingsalat

kylling_tomat_dg_97646
porsjoner

Ingredienser

rester av kylling fra dag 1
(ev. 250–300 g ferdig stekt kyllingkjøtt )

5 plommetomater
1 stor rødløk
2 never ristede cashewnøtter
100 g fetaost
blandet salat (f.eks. hjertesalat og/eller ruccula)

½ dl XV olivenolje
1 ts dijonsennep
¼ dl balsamico el. balsamicosirup

Fremgangsmåte

Kutt tomatene i store terninger og løken i tynne skiver. Bland dette i en salatbolle sammen med ristede cashewnøtter, fetaost i terninger, kyllingkjøtt og blandet salat.

Visp sammen olivenolje, dijonsennep og balsamico i en liten bolle og hell over salaten.

Server!