Pannekaker med pasjonsfruktsaus
Alle elsker pannekaker! Prøv denne oppskriften med pasjonsfruktsaus til Valentines, morsdag eller en annen hyggelig anledning.
Finn frem
Stavmikser
Bolle
Visp
Stekepanne
Stekespade
Øse
Fremgangsmåte
Slik lager du pannekaker:
1. Knekk egg i en bolle, tilsett sukker og vaniljesukker før du visper godt sammen
2. Tilsett hvetemel og salt og rør dette godt med visp
3. Tilsett melk i 3 omganger, rør godt mellom hver gang
4. Smelt smøret i pannen og tilsett i røra.
5. Stek tynne pannekaker i en god teflonpanne
Slik lager du pasjonsfruktsaus:
1. Kutt 3 pasjonsfrukt på midten og skrap ut innholdet i et lite litermål/kopp
2. Tilsett 0,5 dl vann og 4 ss sukker
3. Miks på blender eller stavmikser
4. Kok opp
5. Sil sausen i en fin sil
Blir sausen for tykk kan du tilsette litt vann og synes du den er for sur tilsetter du litt sukker.
Den siste pasjonsfrukten tilsettes i sausen etter at sausen er silt.
Skrell og kutt frukt i passende biter og server sammen med saus og pannekaker.
Ingredienser
Pannekaker:
3 egg
100 gr hvetemel
3 dl melk
1 ss sukker
1 ts vaniljesukker
1 liten klype salt
2 ss smør
Pasjonsfruktsaus:
4 stk pasjonsfrukt
4 ss sukker
1/2 dl vann
Fruktsalat
Frukt & bær etter eget ønske
Pannekaker med pasjonsfruktsaus
Alle elsker pannekaker! Prøv denne oppskriften med pasjonsfruktsaus til Valentines, morsdag eller en annen hyggelig anledning.
Finn frem
Stavmikser
Bolle
Visp
Stekepanne
Stekespade
Øse
Ingredienser
Pannekaker:
3 egg
100 gr hvetemel
3 dl melk
1 ss sukker
1 ts vaniljesukker
1 liten klype salt
2 ss smør
Pasjonsfruktsaus:
4 stk pasjonsfrukt
4 ss sukker
1/2 dl vann
Fruktsalat
Frukt & bær etter eget ønske
Fremgangsmåte
Slik lager du pannekaker:
1. Knekk egg i en bolle, tilsett sukker og vaniljesukker før du visper godt sammen
2. Tilsett hvetemel og salt og rør dette godt med visp
3. Tilsett melk i 3 omganger, rør godt mellom hver gang
4. Smelt smøret i pannen og tilsett i røra.
5. Stek tynne pannekaker i en god teflonpanne
Slik lager du pasjonsfruktsaus:
1. Kutt 3 pasjonsfrukt på midten og skrap ut innholdet i et lite litermål/kopp
2. Tilsett 0,5 dl vann og 4 ss sukker
3. Miks på blender eller stavmikser
4. Kok opp
5. Sil sausen i en fin sil
Blir sausen for tykk kan du tilsette litt vann og synes du den er for sur tilsetter du litt sukker.
Den siste pasjonsfrukten tilsettes i sausen etter at sausen er silt.
Skrell og kutt frukt i passende biter og server sammen med saus og pannekaker.