Roastbiff med tunfiskrøre

Roastbiff-med-tunfiskrore-1

Finn frem

  • ingredienser
  • stavmikser
  • høy, smal arbeidsbolle
  • stort fat

Fremgangsmåte

Ha eggeplomme, dijonsennep, hvitvinseddik, matolje og olivenolje i den høye, smale arbeidsbollen. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte oppover til toppen. Nå har du en majones hvor du blander inn finhakket løk og hvitløk, hele kapers og hermetisk tunfisk. Smak til med salt og pepper.

Legg roastbiff utover et fat og ha tunfiskrøren over. Topp med tomater i skiver, oliven, høvlet parmesan, masse hakket persille og blader av hjertesalat.

Server med brød og smør.

porsjoner

Ingredienser

200 g ferdig stekt roastbiff (eller kjøttrester
fra søndagsmiddagen)

Tunfiskrøre:

2 bokser hermetisk tunfisk (400 g)
1 løk
2 fedd hvitløk
3 ss kapers

Majones:

1 eggeplomme
½ ss dijonsennep
2 ss hvitvinseddik
1 dl matolje
½ dl olivenolje

Tomatsalat:

4 tomater
50 g sorte oliven
2 hjertesalat
1 god bunt persille
litt parmesan

brød og smør

Roastbiff med tunfiskrøre

Roastbiff-med-tunfiskrore-1
porsjoner

Finn frem

  • ingredienser
  • stavmikser
  • høy, smal arbeidsbolle
  • stort fat

Ingredienser

200 g ferdig stekt roastbiff (eller kjøttrester
fra søndagsmiddagen)

Tunfiskrøre:

2 bokser hermetisk tunfisk (400 g)
1 løk
2 fedd hvitløk
3 ss kapers

Majones:

1 eggeplomme
½ ss dijonsennep
2 ss hvitvinseddik
1 dl matolje
½ dl olivenolje

Tomatsalat:

4 tomater
50 g sorte oliven
2 hjertesalat
1 god bunt persille
litt parmesan

brød og smør

Fremgangsmåte

Ha eggeplomme, dijonsennep, hvitvinseddik, matolje og olivenolje i den høye, smale arbeidsbollen. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte oppover til toppen. Nå har du en majones hvor du blander inn finhakket løk og hvitløk, hele kapers og hermetisk tunfisk. Smak til med salt og pepper.

Legg roastbiff utover et fat og ha tunfiskrøren over. Topp med tomater i skiver, oliven, høvlet parmesan, masse hakket persille og blader av hjertesalat.

Server med brød og smør.