Roastbiff med tunfiskrøre
Finn frem
- ingredienser
- stavmikser
- høy, smal arbeidsbolle
- stort fat
Fremgangsmåte
Ha eggeplomme, dijonsennep, hvitvinseddik, matolje og olivenolje i den høye, smale arbeidsbollen. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte oppover til toppen. Nå har du en majones hvor du blander inn finhakket løk og hvitløk, hele kapers og hermetisk tunfisk. Smak til med salt og pepper.
Legg roastbiff utover et fat og ha tunfiskrøren over. Topp med tomater i skiver, oliven, høvlet parmesan, masse hakket persille og blader av hjertesalat.
Server med brød og smør.
porsjoner
Ingredienser
200 g ferdig stekt roastbiff (eller kjøttrester
fra søndagsmiddagen)
Tunfiskrøre:
2 bokser hermetisk tunfisk (400 g)
1 løk
2 fedd hvitløk
3 ss kapers
Majones:
1 eggeplomme
½ ss dijonsennep
2 ss hvitvinseddik
1 dl matolje
½ dl olivenolje
Tomatsalat:
4 tomater
50 g sorte oliven
2 hjertesalat
1 god bunt persille
litt parmesan
brød og smør
Roastbiff med tunfiskrøre
Finn frem
- ingredienser
- stavmikser
- høy, smal arbeidsbolle
- stort fat
Ingredienser
200 g ferdig stekt roastbiff (eller kjøttrester
fra søndagsmiddagen)
Tunfiskrøre:
2 bokser hermetisk tunfisk (400 g)
1 løk
2 fedd hvitløk
3 ss kapers
Majones:
1 eggeplomme
½ ss dijonsennep
2 ss hvitvinseddik
1 dl matolje
½ dl olivenolje
Tomatsalat:
4 tomater
50 g sorte oliven
2 hjertesalat
1 god bunt persille
litt parmesan
brød og smør
Fremgangsmåte
Ha eggeplomme, dijonsennep, hvitvinseddik, matolje og olivenolje i den høye, smale arbeidsbollen. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte oppover til toppen. Nå har du en majones hvor du blander inn finhakket løk og hvitløk, hele kapers og hermetisk tunfisk. Smak til med salt og pepper.
Legg roastbiff utover et fat og ha tunfiskrøren over. Topp med tomater i skiver, oliven, høvlet parmesan, masse hakket persille og blader av hjertesalat.
Server med brød og smør.