Tomat Gaspazho FCC Challenge

gaspazhochallange

Fremgangsmåte

Gazpacho

Ha tomatene i en kjele med løk, hvitløk og olivenolje og småkok i 10 minutter. Tilsett resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Ønsker du salsaen sterkere? Smak til med mer chilisaus for å justere styrken.

Ekstratips – Server med dette brødet:

Kutt chiabattaene nesten igjennom i skiver. Knus hele fedd med skall med hvitløk og bland med smøret og fersk timian. Dytt blandingen i og over chiabattaen og bak den i ovnen i 12 min.

porsjoner

Ingredienser

Gazpacho

1 boks Mutti knuste tomater
1 løk
2 fedd hvitløk
½ agurk
1 rød paprika –ta ut kjerne
2 rød chili u/frø
2 ss sukker
½ dl olivenolje
6 ss rødvinseddik

Garnityr

1 boks cherrytomater
1 stor tomat
olivenolje
forslag andre garnityrer: reker, oliven, agurkstrimler, urter

Ekstratips – Server med dette brødet:

4 chiabatta bake off (eller baguetter bake off)
100 g smør i terninger
1 hvitløk
fersk timian

Tomat Gaspazho FCC Challenge

gaspazhochallange
porsjoner

Ingredienser

Gazpacho

1 boks Mutti knuste tomater
1 løk
2 fedd hvitløk
½ agurk
1 rød paprika –ta ut kjerne
2 rød chili u/frø
2 ss sukker
½ dl olivenolje
6 ss rødvinseddik

Garnityr

1 boks cherrytomater
1 stor tomat
olivenolje
forslag andre garnityrer: reker, oliven, agurkstrimler, urter

Ekstratips – Server med dette brødet:

4 chiabatta bake off (eller baguetter bake off)
100 g smør i terninger
1 hvitløk
fersk timian

Fremgangsmåte

Gazpacho

Ha tomatene i en kjele med løk, hvitløk og olivenolje og småkok i 10 minutter. Tilsett resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Ønsker du salsaen sterkere? Smak til med mer chilisaus for å justere styrken.

Ekstratips – Server med dette brødet:

Kutt chiabattaene nesten igjennom i skiver. Knus hele fedd med skall med hvitløk og bland med smøret og fersk timian. Dytt blandingen i og over chiabattaen og bak den i ovnen i 12 min.