Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem

Ceviche-av-torsk-til-fredag-1

Fremgangsmåte

Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.

Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.

Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp med guacamole og en skive mango.

porsjoner

Ingredienser

8 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)
2 dl matolje

250 g torsk
1 ½ lime (juice)
2 ss olivenolje
½ finhakket rød chili uten frø
1 fedd hvitløk finhakket
½ ss finhakket fersk ingefær

½ porsjon gul salsa
½ porsjon guacamolekrem
½ mango

Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem

Ceviche-av-torsk-til-fredag-1
porsjoner

Ingredienser

8 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)
2 dl matolje

250 g torsk
1 ½ lime (juice)
2 ss olivenolje
½ finhakket rød chili uten frø
1 fedd hvitløk finhakket
½ ss finhakket fersk ingefær

½ porsjon gul salsa
½ porsjon guacamolekrem
½ mango

Fremgangsmåte

Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.

Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.

Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp med guacamole og en skive mango.