Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem
Fremgangsmåte
Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.
Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.
Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp med guacamole og en skive mango.
porsjoner
Ingredienser
8 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)
2 dl matolje
250 g torsk
1 ½ lime (juice)
2 ss olivenolje
½ finhakket rød chili uten frø
1 fedd hvitløk finhakket
½ ss finhakket fersk ingefær
½ porsjon gul salsa
½ porsjon guacamolekrem
½ mango
Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem
Ingredienser
8 mais- eller hvetetortillas
(8–10 cm i diameter)
2 dl matolje
250 g torsk
1 ½ lime (juice)
2 ss olivenolje
½ finhakket rød chili uten frø
1 fedd hvitløk finhakket
½ ss finhakket fersk ingefær
½ porsjon gul salsa
½ porsjon guacamolekrem
½ mango
Fremgangsmåte
Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.
Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.
Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp med guacamole og en skive mango.