Hjem / Tjenester / Underholdning

Underholdning

Ta festen til nye høyder med Need Music!

Vi samarbeider med en haug av flinke musikere i Need Music som hver eneste gang skaper et levende og magisk dansegulv. Eller musikkopplevelse fra bordet. Need Music er et musikalsk produksjonsselskap som er tilknyttet de ledende instrumentalistene, vokalistene, DJ-ene og produsentene i Skandinavia. Ta gjerne kontakt!

Andreas Haldorsen

Managing director

 

+47 91 10 56 05

andreas@needmusic.no

needmusic.no

Firmafesten du ikke glemmer!

Ser du etter en konferansier som bryr seg om ditt arrangement? En som er profesjonell og har full kontroll, samtidig som han er underholdende?

Hans Grane er en erfaren og annerledes entertainer. De siste årene har han flere ganger vært å se på tv-skjermen, han har gjort over 600 show både i Norge og i utlandet for mer enn 100 000 mennesker. I dag jobber Hans Grane fulltid for å skape unik, nyskapende og dagsaktuell magi. Målet er å tilby den beste magiske underholdningen på markedet.

Med Hans Grane kan du være klar for et show som som engasjerer og forbauser. Hvor dine gjester bytter mellom å le og sitte på kanten av stolen i spenning. Hans blir garantert firmafestens snakkis.

Ta kontakt hvis du har andre ønsker. Vi hjelper deg gjerne!