Hjem / Vi tilbyr / Popup & events

Popup & events

Etter mange år på reise og jobbing på forskjellige restauranter rundt om i verden har vi blitt kjent med mange kokker, “winemakers” og matprodusenter som er utrolig dyktige.

En gang iblant får vi besøk av noen av våre venner fra inn og utland til et gjestespill eller en "winemakers dinner" hvor man sammen lager en helt spesiell kveld og opplevelse for våre gjester.

Andre ganger åpner vi dørene for alle og enhver som ønsker og komme til oss og arrangerer en såkalt "POP UP". Noen av temaene vi har hatt er viltaften, "taco fredag", en hyllest til havet, gourmet-aften, erotisk aften eller BBQ-night.

Følg med her og på våre sosiale medier for å se hva som skjer og sikre deg plass på våre arrangement.

Kommende arrangementer

Ingen eventer

Tidligere arrangementer

FCC - Selskap og fest

Hellstrøms Fristelser

Norges kokke-høvding Eyvind Hellstrøm lager sine 13 beste retter fra Bagatelle tiden. Dette ble en utrolig matopplevelse med kun de beste råvarer, viner og kombinasjoner man får opplevd. Kongekrabbe, kveite, kmskjell, tiur, trøffel, kaviar, sjøkreps og omelette Norwegienne flambee for å nevne noe.

Les mer

FCC - Kurs og aktiviteter

CONO SUR «Winemaker»

Fantastiske Chilenske viner fra Cono Sur som vi lager mat som passer perfekt til. Vi får også besøk av sjefen for produksjonen av vinene som vil ta dere med på en reise igjennom mange av de beste vinene fra Chile.

Les mer

FCC - Jaques Marcon

Jacques Marcon 3***

Jacques Marcon som har 3 stjerner i Michelin guiden kommer og lager sine beste favoritter hos oss i The Flying Culinary Circus. Mye fokus på sopp, linser, trøfler og dette blir garantert Event of The year 2019. Vi gleder oss veldig.

Les mer

Il CENTRO *

Kokkene fra Il Centro og Piemonte i Italia kommer for å gi våre gjester en kulinarisk opplevelse med skikkelig italiensk mat. Hjemmelaget pasta med hvite trøfler, risotto og tiramisu "Il Centro" står på menyen. Vinene som blir servert kommer også fra Piemonte.

Les mer