Popup & events
Etter mange år på reise og gjennom jobboppdrag på ulike restauranter rundt om i verden har vi blitt kjent med et hav av dyktige kokker, matprodusenter og Winemakers. Hos oss inviterer vi derfor fra tid til annen kjente og kjære fra bransjen til arrangementer hos oss. Et såkalt special event. Andre ganger setter vi sammen en meny etter sesongens råvarer og inviterer til popup-restaurant.
Våre arrangementer oppdateres etter sesong og tilgjengelighet av råvarer.
PA46, vårt lokale på Skøyen, setter stemningen for en kulinarisk opplevelse i inkluderende omgivelser. Det er dette vi er best på. Å servere god mat og ha det gøy med våre gjester. Fra tid til annen inviterer vi våre kjente og kjære fra bransjen til Gjestespill og Winemakers Dinner. En kombinasjon som gir en unik fellesskapsfølelse. Vi legger ut alle våre arrangementer her og på Facebook. Velkommen til oss!
Kommende arrangementer
Bacalao & Vin
11. mars 2021 / kr 1300
I 2018 dro vi i teamet til Portugal for å lage og servere mat i et bryllup. Vi ble skikkelig forelsket i stedet, vinene og bacalaoen de serverer der. Bildet er fra vingården der bryllupet fant sted. Det portugisiske kjøkkenet står sentralt i alt de gjør, de er stolte av sin mat og vin, og setter pris på å spise og drikke til det fulle. Denne kvelden setter vi derfor fokus på mat og vin fra Portugal og forsøker å gjenskape alle våre beste minner fra turen. Det blir en unik matopplevelse gjennom kombinasjonen mat og vin, og vi gleder oss til å servere dere.
Pinot Noir around the world
18. mars 2021 / kr 1450
Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Frank Røstgård vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny.
Kim Daniel Goes wild
19. mars 2021 / kr 1450
Kim Daniel er vår kreative sjel i teamet hos Flying Culinary Circus, og fredag 19. Mars smeller han i gang med sine favoritt-retter over 12 serveringer. Kim Daniel har erfaring fra fine-dining restaurant Oro, legendariske Palace Grill, Aymara og han har en haug med kulinariske erfaringer i forkleet fra steder i utlandet. Det blir fokus på matretter av gode råvarer og vin i kombinasjon med maten. Velkommen!
Castellblanc Tapas Night
9. april 2021 / kr TBA
Winemakers middag med Castellblanc cava. Vi lager våre beste spanske tapas favoritter og garanterer en festlig aften. Ta med venner og familie du er glad i for en hyggelig middag.
BBQ // Hans & Mathias
22. april 2021 / kr 800
Hans-Kristian og Mathias setter sammen tidenes BBQ-måltid. En kveld hvor de klassiske BBQ-rettene er i fokus. Inviter familie og venner, og kom til oss på en skikkelig BBQ-middag!
Asparges & Alsace viner
29. april 2021 / kr 1000
Vi elsker asparges, og hadde rett og slett lyst å lage en popup med Asparges som stjernen når den er som best og i sesong sammen med deilige Alsace viner. Det vil bli servert både hvite og grønne asparges i forskjellige kombinasjoner både med fisk, skalldyr, kjøtt og naturell.
Meksikansk Tacofredag
7. mai 2021 / kr 750
Ryktene sier at rundt én million i Norge spiser Taco hver helg. Vi i Flying Culinary Circus inviterer til Meksikansk Tacofredag hvor vi vil fokusere på Mexicos beste råvarer og mattradisjoner og løfte fredagstacoen til et nytt nivå. Det vil bli servert ti ulike retter basert på opprinnelige råvarer, genuine smaker og klassiske fremgangsmåter. Taco, nachos, ceviche, tostadas, taquitos, quesedilla, torillalefser, friterte nachos, salsaer m.m. Bienvenido!
Tidligere arrangementer
CONO SUR «Winemaker»
20. juli 2019
Fantastiske Chilenske viner fra Cono Sur som vi lager mat som passer perfekt til. Vi får også besøk av sjefen for produksjonen av vinene som vil ta dere med på en reise igjennom mange av de beste vinene fra Chile.
Jacques Marcon 3***
16. mars 2019
Jacques Marcon som har 3 stjerner i Michelin guiden kommer og lager sine beste favoritter hos oss i The Flying Culinary Circus. Mye fokus på sopp, linser, trøfler og dette blir garantert Event of The year 2019. Vi gleder oss veldig.
Il CENTRO *
25. mai 2018
Kokkene fra Il Centro og Piemonte i Italia kommer for å gi våre gjester en kulinarisk opplevelse med skikkelig italiensk mat. Hjemmelaget pasta med hvite trøfler, risotto og tiramisu "Il Centro" står på menyen. Vinene som blir servert kommer også fra Piemonte.