Hos oss er ingen oppgave for stor eller for liten
Vi kan hjelpe deg og din bedrift med å utvikle og fornye matkonsepter, menyer, matretter, matprodukter og andre matrelaterte utfordringer, eller bare komme en dag å ha et inspirerende kurs. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg.
Inspirasjon og matglede
Vi har alltid hatt som mål å dele gleden med matlaging og holder ofte inspirasjons kurs og kick off for bedrifter med mål om å inspirere. Alle nye butikker i Coop Mega får besøk på deres kick off før butikkåpninger for å bli inspirert til å finne matgleden.
Utvikling av matkonsepter
Å lage mat konsepter eller utvikling av eksisterende konsepter har vi hjulpet mange med. Alt ifra burritos og pølse konsept for Circle K til buffet på Color Line. Vi lager konseptet med manualer og kalkyler, gjennomfører opplæring, meny-smakinger, testing og utvikling.
Effektivt kjøkkendesign
Etter mange år på forskjellige kjøkken vet vi hva som trengs for å få et kjøkken til å fungere effektivt. Hva slags utstyr og hvordan det skal plasseres for sømløs produksjon. Noen av restaurantene vi har hjulpet er Bjørk, Ohma, Burrito Project, Pangea og Der Peppern Gror
Kvalitet i produksjon
Vi hjelper gjerne kunder og matprodusenter med å sikre god kvalitet i alle ledd og gode smaker på sine produkter. Noen produsenter vi har vært involverte med er Bakers, Leiv Vidar, Fatland, Finsbråten, Salatmestern, Lisa Syltetøy, Gourmetcompagniet.
Skreddersydd produktutvikling
Skreddersydde mat- og nonfood produkter til ditt brand for mer-salg og bedre kvalitet. Kanskje du ønsker noe helt unikt og eget eller trenger hjelp til å utvikle, designe og produsere dine produktidéer? Vårt produkt team har drevet med produksjon i 25 år.