Hjem / Rådgivning

Hos oss er ingen oppgave for stor eller for liten

Vi kan hjelpe deg og din bedrift med å utvikle og fornye matkonsepter, menyer, matretter,  matprodukter og andre matrelaterte utfordringer, eller bare komme en dag å ha et inspirerende kurs. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Inspirasjon og matglede

Vi har alltid hatt som mål å dele gleden med matlaging og holder ofte kurs og kick-off for bedrifter med mål om å inspirere. For eksempel besøker vi alle nye butikker i Coop Mega til kick-off før åpning for å inspirere til matglede.

 

Utvikling av matkonsepter

Å lage matkonsepter eller å utvikle eksisterende konsepter er noe vi har god erfaring med. Fra å hjelpe med å starte opp Burrito Project i Oslo til å utvikle konsept innen pølser for Cirkle K til matkonsept for bufféten på Color Line. Vi lager konseptet med manualer og kalkyler, gjennomfører opplæring, prøvesmakinger, testing og utvikling.

Effektivt kjøkkendesign

Etter mange år på forskjellige kjøkken vet vi hva som trengs for å få et kjøkken til å fungere effektivt. Hva slags utstyr og hvordan det skal plasseres for sømløs produksjon. Noen av restaurantene vi har hjulpet er Bjørk, Ohma, Burrito Project, Pangea og Der Peppern Gror.

Kvalitet i produksjon

Vi hjelper gjerne kunder og matprodusenter med å sikre god kvalitet i alle ledd og gode smaker på sine produkter. Noen produsenter vi har vært involverte med er Bakers, Leiv Vidar, Fatland, Finsbråten, Salatmestern, Lisa Syltetøy og Gourmetcompagniet.

Skreddersydd produktutvikling

Skreddersydde mat- og nonfood produkter til ditt merke for mersalg og bedre kvalitet. Kanskje du ønsker noe helt unikt og eget eller trenger hjelp til å utvikle, designe og produsere dine produktidéer? Vårt produktteam har drevet med produksjon i over 25 år.