Hjem / Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

FCC-event-lars-helge-kokk

Fantastisk fra a til å! Beste matopplevelsen jeg har opplevd!

Kristine S.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

For en gjeng! Fantastisk stemning og mat - hit må man ta turen hvis anledningen byr seg.

Sondre G.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Flott sted med super mat og spesielt hyggelig og engasjert betjening. Anbefales!

Helge J.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En skjult pærle. Fantastisk mat!

Jonas T.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kult sted og god catering!

Lars H.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Topp sted med topp folk!

Thomas W.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fortryllende god mat og god stemning.

Espen V.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk sted. Vi var 18 stk, kjempegod mat og nydelig atmosfære. Helt topp!

Rita E.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk! Sykt god mat, kule kokker, flott uteplass og bar.

Vigdis O.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk mat, fantastisk service, fantastiske smaker, og rett og slett en utrolig aften.

Andreas R.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

I over 10 år har FCC vært HELP sitt naturlige valg ved kundearrangementer og interne markeringer. Mat i verdensklassen kombinert med den helt spesielle atmosfæren "hjemme hos" FCC, gjør at både ansatte og samarbeidspartnere ønsker seg tilbake.

Sven Henriksen
HELP FORSIKRING

Uansett om det er catering eller arrangering av fest i deres lokaler så leverer FCC hver gang. Vi har brukt dem fast på våre arrangementer og julebord de siste 4 årene og kommer til å fortsette med det!

Tommy Maczim
SALTO FILM & FJERNSYN

Det er helt magisk med arrangement hos The Flying Culinary Circus. Vi får alltid super service og fantastisk gjennomføring. Maten er alltid nydelig og spennende. Kan anbefales på det varmeste!

Tina Engelstad
ENGELSTAD

Med FCC på laget vinner du slaget. Meget bra gjennomført fra A til Å. Fantastisk bra mat!

Johan Haldin
INGENIA

The Flying Culinary Circus var med på å gjøre årets middag til en stor suksess. Deres delikate småretter og verdens ferskeste iskrem bar smakte fantastisk!

Den norske ambassaden
SINGAPORE

FCC sprer folkelig matglede på en jovial og inspirerende måte. Vårt samarbeid har resultert i en helt unik matkultur for de ansatte i kjeden.

Henrik Svee
COOP MEGA

På vegne av Restaurant Bjørk vil vi gi The Flying Culinary Circus våre beste anbefalinger når det gjelder menyutvikling og oppstart av restauranter. Vår restaurant som er blitt en suksess skyldes mye takket være deres konsulenttjenester under oppstart samt oppfølging underveis.

Andreas Spørck
RESTAURANT BJØRK

På en måned om bord i byssa på våre skip klarte FCC å få gjennomført større forandring enn det har vært gjort de siste 20 årene om bord på enkelte skip. De har satt i gang et trettitalls produkter i produksjon internt, samt satt i gang produksjon av nye varer eksternt til oss.

For oss har det gitt oss et løft på buffetene som vi så gjennom at vår score på kundetilfredshet har økt med flere poeng umiddelbart. Det er verdt å nevne at samtidig som de sprer matglede, er de også meget strukturerte og leverer ferdige manualer på hvordan ting skal gjennomføres.

Rune Johansen
COLOR LINE

FCC er den mest kreative aktøren vi har jobbet med og er nok de som har raskest og størst gjennomføringsevne på innovasjoner. Man kan rett og slett spørre dem en produktrange en mandag og den er klar med innhold, emballasje og design uken etter, og av bedre kvalitet enn eksisterende.

Einar Gundersen
MENY

Vi benyttet FCC som totalleverandør rundt vårt mexicanske fast food konsept Burrito Project. FCC har vært ansvarlig for logistikk, menykonsept, leverandører, råvarer, produksjon og priser. Her har de vært veldig viktig i hele prosessen.

Abiri Wollf
Burrito Project