Hjem / Vi tilbyr / Catering

Catering

Flying Culinary Circus startet opp som en cateringbedrift hvor vi reiste verden rundt og lagde mat på store og eksklusive events for kongelige og celebriteter. Noen av våre  gjester har blant annet vært Alicia Keys, Shakira, Jay Z, The Duchess of York-Sarah Ferguson, Black eyed Peas og andre.

Vi kan levere fantastiske matopplevelser for våre kunder hvor som helst!

Variasjonen på våre oppdrag er enorm. Det kan være å bli flydd inn med helikopter på en fjelltopp for å lage 10 retters middag for en prinsesse eller å lage en fem-retters middag for 9000 gjester.

Vi har erfaring med det meste og ingen utfordring er for stor for oss. Vi kommer dit du trenger oss og tar med det vi trenger for å løse jobben. Når alt er tatt hånd om av proffessionelle blir middagen og festen slik du hadde håpet og ønsket.

 

Mottoet vårt er: "we deliver anything-anywhere".

Bilde kollasje
Design uten navn (2)

Sitater fra noen av våre gjester

Uansett om det er catering eller arrangering av fest i deres lokaler så leverer FCC hver gang. Vi har brukt dem fast på våre arrangementer og julebord de siste 4 årene og kommer til å fortsette med det!

Tommy Maczim
SALTO FILM & FJERNSYN

Med FCC på laget taper du slaget. Meget bra gjennomført fra A til Å. Fantastisk bra mat!

Johan Haldin
INGENIA

The Flying Culinary Circus var med på å gjøre årets middag til en stor suksess. Deres delikate småretter og verdens ferskeste iskrem bar smakte fantastisk!

DEN NORSKE AMBASSADEN SINGAPORE