Hjem / Vi tilbyr / Selskap & fest

Selskap & fest

Vårt motto er «Share the fun of cooking» og vi har alltid god mat og drikke i fokus. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen og godt ivaretatt. Vi gjør det vi kan for å skape en god atmosfære for alle våre gjester.

Velkommen til oss

Selv om vi er litt "innhabile" mener vi selv at vi har et av Norges flotteste event lokale. På varme og fine sommerdager kan vi både ha aperitif og middag ute på gårdsplassen hvis været tillater det.

Mulighetene er uendelige, og det er kun oppfinsomheten og budsjettet som setter en stopper på hvordan arrangementet ditt vil ende opp. Vi skal hvertfall gjøre vårt for at det blir akkurat slik du ønsket og hadde sett det for deg.

 

I over 10 år har FCC vært HELP sitt naturlige valg ved kundearrangementer og interne markeringer. Mat i verdensklassen kombinert med den helt spesielle atmosfæren "hjemme hos" FCC, gjør at både ansatte og samarbeidspartnere ønsker seg tilbake.

Sven Henriksen
HELP FORSIKRING

Beliggenhet

The Flying Culinary Circus sine lokaler ligger idyllisk til i ett villastrøk innerst i Prinsessealléen, 5 minutter unna Skøyen stasjon med god tilgang til offentlig transport. Det er mulig å ankomme med buss, og vi har også 10 parkeringsplasser som våre gjester kan disponere gratis. Gode muligheter for gateparkering i umiddelbar nærhet hvis det skulle være behov.

 

hos oss

Kapasitet

I vår 1. etasje har vi plass til 80 personer til middag. Du sitter midt i “hjertet” vårt og har full oversikt på det som skjer på vårt åpne kjøkken og bar.

Oppe i vår 2. etasje har vi plass til 140 personer til middag. Fordelen ved å sitte oppe er at man da kan ha aperitiff, kanapéer og festen nede i 1 etasje.

FCC Selskap og fest

Våre menyer

Vi tilpasser menyene våre etter sesong og kundens ønsker.

Det kan være buffet, fingermat, klassiske 3- retters servering eller annet. Vi kan servere fra 2-9000 personer

Ta kontakt for en uforpliktene prat hvis du trenger servering til ditt neste selskap

 

Det er helt magisk med arrangement hos FCC, vi får alltid super service og fantastisk gjennomføring. Maten er alltid nydelig og spennende! Kan anbefales på det varmeste!

Tina Engelstad
ENGELSTAD