Hjem / Tjenester / Popup & events

Popup & events

Etter mange år på reise og gjennom jobboppdrag på ulike restauranter rundt om i verden har vi blitt kjent med et hav av dyktige kokker, matprodusenter og Winemakers. Hos oss inviterer vi derfor fra tid til annen kjente og kjære fra bransjen til arrangementer hos oss. Et såkalt special event. Andre ganger setter vi sammen en meny etter sesongens råvarer og inviterer til popup-restaurant.

Våre arrangementer oppdateres etter sesong tilgjengelighet av råvarer. PA46 setter stemningen for en kulinarisk opplevelse i inkluderende omgivelser. Det er dette vi er best på. Å servere god mat og ha det gøy med våre gjester. Den unike fellesskapsfølelsen gjør at folk kommer tilbake igjen og igjen. Velkommen til oss!

Vi legger ut alle våre arrangementer her og på Facebook.

Kommende arrangementer

Ingen kommende arrangementer.

Tidligere arrangementer

FCC - Kurs og aktiviteter

CONO SUR «Winemaker»

Fantastiske Chilenske viner fra Cono Sur som vi lager mat som passer perfekt til. Vi får også besøk av sjefen for produksjonen av vinene som vil ta dere med på en reise igjennom mange av de beste vinene fra Chile.

Les mer

FCC - Jaques Marcon

Jacques Marcon 3***

Jacques Marcon som har 3 stjerner i Michelin guiden kommer og lager sine beste favoritter hos oss i The Flying Culinary Circus. Mye fokus på sopp, linser, trøfler og dette blir garantert Event of The year 2019. Vi gleder oss veldig.

Les mer

Il CENTRO *

Kokkene fra Il Centro og Piemonte i Italia kommer for å gi våre gjester en kulinarisk opplevelse med skikkelig italiensk mat. Hjemmelaget pasta med hvite trøfler, risotto og tiramisu "Il Centro" står på menyen. Vinene som blir servert kommer også fra Piemonte.

Les mer