Hjem / Tjenester / Popup & events

Popup & events

Etter mange år på reise og gjennom jobboppdrag på ulike restauranter rundt om i verden har vi blitt kjent med et hav av dyktige kokker, matprodusenter og Winemakers. Hos oss inviterer vi derfor fra tid til annen kjente og kjære fra bransjen til arrangementer hos oss. Et såkalt special event. Andre ganger setter vi sammen en meny etter sesongens råvarer og inviterer til popup-restaurant.

Våre arrangementer oppdateres etter sesong tilgjengelighet av råvarer. PA46 setter stemningen for en kulinarisk opplevelse i inkluderende omgivelser. Det er dette vi er best på. Å servere god mat og ha det gøy med våre gjester. Den unike fellesskapsfølelsen gjør at folk kommer tilbake igjen og igjen. Velkommen til oss!

Vi legger ut alle våre arrangementer her og på Facebook.

Kommende arrangementer

Ingen kommende arrangementer.

Tidligere arrangementer

Pinot Noir around the world

Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Christer Berens vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny.

Les mer

Pinot Noir around the world

Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Henriette Batt vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny.

Les mer

Pinot Noir around the world

Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Henriette Batt vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny. Ta kontakt med anne@fccircus.com for booking av billetter!

Les mer

Vin & vilt med Tor, Kim & Christer Berens

Kim Daniel & Tor-Jørgen går crazy bananas og lager en vilt meny med gode viner. Det blir elghjerte, reinsdyr, rype og mye annet godt på menyen. En middag helt utenom det vanlige kan vi garantere og selveste Christer Berens er ansvarlig for vinene. Bare å glede seg

Les mer

Barbera & trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

Barbera & trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

BBQ, Wine & Fire

Vår egen lille BBQ POPUP sammen med våre gode venner i Engelstad. Vi kombinerer masse god grillmat med viner fra California som sammen blir helt amazing! Vi garanterer skikkelig mørt kjøtt og at du blir god og mett:)

Les mer

Kim-Daniel’s taco night

Gutta krutt med Kim-Daniel i spissen får frie tøyler til å tolke det Mexicanske kjøkkenet. Det blir chilis, tacos, guachemoles, salsas, forskjellige typer kjøtt, fisk og skalldyr og vanvittig mye gode og crazy saker på menyen.

Les mer

FCC - Selskap og fest

Hellstrøms Fristelser

Norges kokke-høvding Eyvind Hellstrøm lager sine 13 beste retter fra Bagatelle tiden. Dette ble en utrolig matopplevelse med kun de beste råvarer, viner og kombinasjoner man får opplevd. Kongekrabbe, kveite, kmskjell, tiur, trøffel, kaviar, sjøkreps og omelette Norwegienne flambee for å nevne noe.

Les mer