Salma laksetartar med rødløk, parmesan, kapers og potetchips

Salma-Laksetartar-helg-1

Fremgangsmåte

4 PERSONER
Kutt Salma laksen i små terninger ca ½ x ½ cm. Kutt rødløk og gressløk fint. Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Form tartaren som en firkant eller sylinder og topp det hele med noen potetchips. Server gjerne med en frisk salat.

porsjoner

Ingredienser

280 g Salma laks
120 g rødløk
35 g kapers, små
1 ½ ss gressløk
4 ts parmesan, revet

1 ss Dijonsennep
6 ss god olivenolje
Hjemmelagde potetchips eller bruk Sørlandschips med havsalt og pepper

Salma laksetartar med rødløk, parmesan, kapers og potetchips

Salma-Laksetartar-helg-1
porsjoner

Ingredienser

280 g Salma laks
120 g rødløk
35 g kapers, små
1 ½ ss gressløk
4 ts parmesan, revet

1 ss Dijonsennep
6 ss god olivenolje
Hjemmelagde potetchips eller bruk Sørlandschips med havsalt og pepper

Fremgangsmåte

4 PERSONER
Kutt Salma laksen i små terninger ca ½ x ½ cm. Kutt rødløk og gressløk fint. Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Form tartaren som en firkant eller sylinder og topp det hele med noen potetchips. Server gjerne med en frisk salat.