Kyllingsalat
Fremgangsmåte
Kutt tomatene i store terninger og løken i tynne skiver. Bland dette i en salatbolle sammen med ristede cashewnøtter, fetaost i terninger, kyllingkjøtt og blandet salat.
Visp sammen olivenolje, dijonsennep og balsamico i en liten bolle og hell over salaten.
Server!
porsjoner
Ingredienser
rester av kylling fra dag 1
(ev. 250–300 g ferdig stekt kyllingkjøtt )
5 plommetomater
1 stor rødløk
2 never ristede cashewnøtter
100 g fetaost
blandet salat (f.eks. hjertesalat og/eller ruccula)
½ dl XV olivenolje
1 ts dijonsennep
¼ dl balsamico el. balsamicosirup
Kyllingsalat
Ingredienser
rester av kylling fra dag 1
(ev. 250–300 g ferdig stekt kyllingkjøtt )
5 plommetomater
1 stor rødløk
2 never ristede cashewnøtter
100 g fetaost
blandet salat (f.eks. hjertesalat og/eller ruccula)
½ dl XV olivenolje
1 ts dijonsennep
¼ dl balsamico el. balsamicosirup
Fremgangsmåte
Kutt tomatene i store terninger og løken i tynne skiver. Bland dette i en salatbolle sammen med ristede cashewnøtter, fetaost i terninger, kyllingkjøtt og blandet salat.
Visp sammen olivenolje, dijonsennep og balsamico i en liten bolle og hell over salaten.
Server!