Torskegryte med epler og stangselleri
Fremgangsmåte
4 PERSONER
Legg potetene med kokende vann fra vann-kokeren i den lille gryten. Kok dem møre.
Skrell og kutt stangselleri, paprika og løk i terninger. Fres i gryten med litt olje og karve. Tilsett fiskekraft og la det småkoke.
Kutt fisken i biter. Skrell og kutt eplene i terninger.
Tilsett fløte og maisenna (rørt ut i litt kaldt vann) i gryten og kok opp. Tilsett fisken og eplene og la det trekke 3–4 minutter.
Tilsett finhakket dill og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron.
porsjoner
Ingredienser
400 g torsk
2 epler
1 kvast dill
sitron
3 stenger stangselleri
1 paprika
2 løk
½ ts karvefrø
5 dl fiskekraft eller vann med fiskebuljong-
terning
2 ss maisenna
1 boks fløte (⅓ l)
400 g småpoteter
Torskegryte med epler og stangselleri
Ingredienser
400 g torsk
2 epler
1 kvast dill
sitron
3 stenger stangselleri
1 paprika
2 løk
½ ts karvefrø
5 dl fiskekraft eller vann med fiskebuljong-
terning
2 ss maisenna
1 boks fløte (⅓ l)
400 g småpoteter
Fremgangsmåte
4 PERSONER
Legg potetene med kokende vann fra vann-kokeren i den lille gryten. Kok dem møre.
Skrell og kutt stangselleri, paprika og løk i terninger. Fres i gryten med litt olje og karve. Tilsett fiskekraft og la det småkoke.
Kutt fisken i biter. Skrell og kutt eplene i terninger.
Tilsett fløte og maisenna (rørt ut i litt kaldt vann) i gryten og kok opp. Tilsett fisken og eplene og la det trekke 3–4 minutter.
Tilsett finhakket dill og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron.