Hjem / Vi tilbyr / Popup & events

Popup & events

Etter mange år på reise og gjennom jobboppdrag på ulike restauranter rundt om i verden har vi blitt kjent med et hav av dyktige kokker, matprodusenter og Winemakers. Hos oss inviterer vi derfor fra tid til annen kjente og kjære fra bransjen til arrangementer hos oss. Et såkalt special event. Andre ganger setter vi sammen en meny etter sesongens råvarer og inviterer til popup-restaurant.

Våre arrangementer oppdateres etter sesong og tilgjengelighet av råvarer.
PA46, vårt lokale på Skøyen, setter stemningen for en kulinarisk opplevelse i inkluderende omgivelser. Det er dette vi er best på. Å servere god mat og ha det gøy med våre gjester. Fra tid til annen inviterer vi våre kjente og kjære fra bransjen til Gjestespill og Winemakers Dinner. En kombinasjon som gir en unik fellesskapsfølelse. Vi legger ut alle våre arrangementer her og på Facebook. Velkommen til oss!

Kommende arrangementer

Pinot Noir around the world

Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Frank Røstgård vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny.

Les mer

Bacalao & Vin

I 2018 dro vi i teamet til Portugal for å lage og servere mat i et bryllup. Vi ble skikkelig forelsket i stedet, vinene og bacalaoen de serverer der. Bildet er fra vingården der bryllupet fant sted. Det portugisiske kjøkkenet står sentralt i alt de gjør, de er stolte av sin mat og vin, og setter pris på å spise og drikke til det fulle. Denne kvelden setter vi derfor fokus på mat og vin fra Portugal og forsøker å gjenskape alle våre beste minner fra turen. Det blir en unik matopplevelse gjennom kombinasjonen mat og vin, og vi gleder oss til å servere dere.

Les mer

Havets middag // Andre Antonsen

25 & 26 Februar. Andre Antonsen har vært kjøkkensjef i mange år på en av Norges beste sjømat- og fiskerestauranter, Solsiden Restaurant. Han er en god venn av oss i Flying Culinary Circus, og nå tar han endelig over kjøkkenspakene for to dager og lager livets fisk- og skalldyrsmiddag basert på sesongens råvarer. Ryktene sier at det vil bli servert en uimotståelig god dessert også. Velkommen!

Les mer

Castellblanc Tapas Night

Winemakers middag med Castellblanc cava. Vi lager våre beste spanske tapas favoritter og garanterer en festlig aften. Ta med venner og familie du er glad i for en hyggelig middag.

Les mer

Kim Daniel Goes wild

Kim Daniel er vår kreative sjel i teamet hos Flying Culinary Circus, og fredag 19. Mars smeller han i gang med sine favoritt-retter over 12 serveringer. Kim Daniel har erfaring fra fine-dining restaurant Oro, legendariske Palace Grill, Aymara og han har en haug med kulinariske erfaringer i forkleet fra steder i utlandet. Det blir fokus på matretter av gode råvarer og vin i kombinasjon med maten. Velkommen!

Les mer

BBQ // Hans & Mathias

Hans-Kristian og Mathias setter sammen tidenes BBQ-måltid. En kveld hvor de klassiske BBQ-rettene er i fokus. Inviter familie og venner, og kom til oss på en skikkelig BBQ-middag!

Les mer

Asparges & Riesling

Vi elsker asparges, og hadde rett og slett lyst å lage en popup med Asparges som stjernen når den er som best og i sesong sammen med deilige Riesling viner. Det vil bli servert både hvite og grønne asparges i forskjellige kombinasjoner både med fisk, skalldyr, kjøtt og naturell.

Les mer

Meksikansk Tacofredag

Ryktene sier at rundt én million i Norge spiser Taco hver helg. Vi i Flying Culinary Circus inviterer til Meksikansk Tacofredag hvor vi vil fokusere på Mexicos beste råvarer og mattradisjoner og løfte fredagstacoen til et nytt nivå. Det vil bli servert ti ulike retter basert på opprinnelige råvarer, genuine smaker og klassiske fremgangsmåter. Taco, nachos, ceviche, tostadas, taquitos, quesedilla, torillalefser, friterte nachos, salsaer m.m. Bienvenido!

Les mer

Tidligere arrangementer

Vin & vilt med Tor, Kim & Christer Berens

Kim Daniel & Tor-Jørgen går crazy bananas og lager en vilt meny med gode viner. Det blir elghjerte, reinsdyr, rype og mye annet godt på menyen. En middag helt utenom det vanlige kan vi garantere og selveste Christer Berens er ansvarlig for vinene. Bare å glede seg

Les mer

Barbera & trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

Barbera & trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

BBQ, Wine & Fire

Vår egen lille BBQ POPUP sammen med våre gode venner i Engelstad. Vi kombinerer masse god grillmat med viner fra California som sammen blir helt amazing! Vi garanterer skikkelig mørt kjøtt og at du blir god og mett:)

Les mer

Kim-Daniel’s taco night

Gutta krutt med Kim-Daniel i spissen får frie tøyler til å tolke det Mexicanske kjøkkenet. Det blir chilis, tacos, guachemoles, salsas, forskjellige typer kjøtt, fisk og skalldyr og vanvittig mye gode og crazy saker på menyen.

Les mer

En hyllest til havet

Vi bruker de beste råvarene vi får tak i fra havet og lager en hyllest til havet. Kamskjell, hummer, sjøkreps, piggvar, akkar og mye annet godt vil bli servert.

Les mer

FCC - Selskap og fest

Hellstrøms Fristelser

Norges kokke-høvding Eyvind Hellstrøm lager sine 13 beste retter fra Bagatelle tiden. Dette ble en utrolig matopplevelse med kun de beste råvarer, viner og kombinasjoner man får opplevd. Kongekrabbe, kveite, kmskjell, tiur, trøffel, kaviar, sjøkreps og omelette Norwegienne flambee for å nevne noe.

Les mer

FCC - Kurs og aktiviteter

CONO SUR «Winemaker»

Fantastiske Chilenske viner fra Cono Sur som vi lager mat som passer perfekt til. Vi får også besøk av sjefen for produksjonen av vinene som vil ta dere med på en reise igjennom mange av de beste vinene fra Chile.

Les mer

FCC - Jaques Marcon

Jacques Marcon 3***

Jacques Marcon som har 3 stjerner i Michelin guiden kommer og lager sine beste favoritter hos oss i The Flying Culinary Circus. Mye fokus på sopp, linser, trøfler og dette blir garantert Event of The year 2019. Vi gleder oss veldig.

Les mer