Hjem / Vi tilbyr / Popup & events

Popup & events

Etter mange år på reise og jobbing på forskjellige restauranter rundt om i verden har vi blitt kjent med mange kokker, “winemakers” og matprodusenter som er utrolig dyktige.

En gang iblant får vi besøk av noen av våre venner fra inn og utland til et gjestespill eller en "winemakers dinner" hvor man sammen lager en helt spesiell kveld og opplevelse for våre gjester.

Andre ganger åpner vi dørene for alle og enhver som ønsker og komme til oss og arrangerer en såkalt "POP UP". Noen av temaene vi har hatt er viltaften, "taco fredag", en hyllest til havet, gourmet-aften, erotisk aften eller BBQ-night.

Følg med her og på våre sosiale medier for å se hva som skjer og sikre deg plass på våre arrangement.

Kommende arrangementer

Vin & vilt med Tor, Kim & Christer Berens

Kim Daniel & Tor-Jørgen går crazy bananas og lager en vilt meny med gode viner. Det blir elghjerte, reinsdyr, rype og mye annet godt på menyen. En middag helt utenom det vanlige kan vi garantere og selveste Christer Berens er ansvarlig for vinene. Bare å glede seg

Les mer

Pinot Noir around the world

Her blir det mye god mat og vin å få smakt. Engelstad setter opp en skikkelig vinpakke og vi i FCC smeller opp en meny det lukter svidd av. Dette blir en fantastisk aften med Pinot Noir viner i fokus.

Les mer

Tidligere arrangementer

Barbera & trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

Barbera og trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

BBQ, Wine & Fire

Vår egen lille BBQ POPUP sammen med våre gode venner i Engelstad. Vi kombinerer masse god grillmat med viner fra California som sammen blir helt amazing! Vi garanterer skikkelig mørt kjøtt og at du blir god og mett:)

Les mer

Kim-Daniel’s taco night

Gutta krutt med Kim-Daniel i spissen får frie tøyler til å tolke det Mexicanske kjøkkenet. Det blir chilis, tacos, guachemoles, salsas, forskjellige typer kjøtt, fisk og skalldyr og vanvittig mye gode og crazy saker på menyen.

Les mer

En hyllest til havet

Vi bruker de beste råvarene vi får tak i fra havet og lager en hyllest til havet. Kamskjell, hummer, sjøkreps, piggvar, akkar og mye annet godt vil bli servert.

Les mer

FCC - Selskap og fest

Hellstrøms Fristelser

Norges kokke-høvding Eyvind Hellstrøm lager sine 13 beste retter fra Bagatelle tiden. Dette ble en utrolig matopplevelse med kun de beste råvarer, viner og kombinasjoner man får opplevd. Kongekrabbe, kveite, kmskjell, tiur, trøffel, kaviar, sjøkreps og omelette Norwegienne flambee for å nevne noe.

Les mer

FCC - Kurs og aktiviteter

CONO SUR «Winemaker»

Fantastiske Chilenske viner fra Cono Sur som vi lager mat som passer perfekt til. Vi får også besøk av sjefen for produksjonen av vinene som vil ta dere med på en reise igjennom mange av de beste vinene fra Chile.

Les mer

FCC - Jaques Marcon

Jacques Marcon 3***

Jacques Marcon som har 3 stjerner i Michelin guiden kommer og lager sine beste favoritter hos oss i The Flying Culinary Circus. Mye fokus på sopp, linser, trøfler og dette blir garantert Event of The year 2019. Vi gleder oss veldig.

Les mer

Il CENTRO *

Kokkene fra Il Centro og Piemonte i Italia kommer for å gi våre gjester en kulinarisk opplevelse med skikkelig italiensk mat. Hjemmelaget pasta med hvite trøfler, risotto og tiramisu "Il Centro" står på menyen. Vinene som blir servert kommer også fra Piemonte.

Les mer