Hjem / Vi tilbyr / Popup & events

Popup & events

Etter mange år på reise og gjennom jobboppdrag på ulike restauranter rundt om i verden har vi blitt kjent med et hav av dyktige kokker, matprodusenter og Winemakers. Hos oss inviterer vi derfor fra tid til annen kjente og kjære fra bransjen til arrangementer hos oss. Et såkalt special event. Andre ganger setter vi sammen en meny etter sesongens råvarer og inviterer til popup-restaurant.

Våre arrangementer oppdateres etter sesong og tilgjengelighet av råvarer.
PA46, vårt lokale på Skøyen, setter stemningen for en kulinarisk opplevelse i inkluderende omgivelser. Det er dette vi er best på. Å servere god mat og ha det gøy med våre gjester. Fra tid til annen inviterer vi våre kjente og kjære fra bransjen til Gjestespill og Winemakers Dinner. En kombinasjon som gir en unik fellesskapsfølelse. Vi legger ut alle våre arrangementer her og på Facebook. Velkommen til oss!

Kommende arrangementer

Pinot Noir around the world

Engelstad setter sammen en spennende og smaksrik meny av viner og kokkene i Flying Culinary Circus byr på ulike fristelser fra sesongens råvarer som matcher vinene. Frank Røstgård vil snakke om Pinot Noir, den blå vindruen, og kombinasjonen mat og vin. Det blir en fantastisk reise verden rundt med én og samme druetype som gir et spennende og variert uttrykk i vinene som skal smakes. En underholdende og minnerik matopplevelse med 7 forskjellige Pinot Noir-viner og en 6-retters meny.

Les mer

Tidligere arrangementer

Havets middag // 23. april

23 april. Vi lager en fantastisk fisk- og skalldyrsmiddag basert på sesongens råvarer. Ryktene sier at det vil bli servert en uimotståelig god dessert også. Velkommen!

Les mer

Kim Daniel Goes wild

Kim Daniel er vår kreative sjel i teamet hos Flying Culinary Circus, og fredag 19. Mars smeller han i gang med sine favoritt-retter over 12 serveringer. Kim Daniel har erfaring fra fine-dining restaurant Oro, legendariske Palace Grill, Aymara og han har en haug med kulinariske erfaringer i forkleet fra steder i utlandet. Det blir fokus på matretter av gode råvarer og vin i kombinasjon med maten. Velkommen!

Les mer

Vin & vilt med Tor, Kim & Christer Berens

Kim Daniel & Tor-Jørgen går crazy bananas og lager en vilt meny med gode viner. Det blir elghjerte, reinsdyr, rype og mye annet godt på menyen. En middag helt utenom det vanlige kan vi garantere og selveste Christer Berens er ansvarlig for vinene. Bare å glede seg

Les mer

Pinot Noir around the world

Denne kvelden får du smake på forskjellige kjente og ukjente Pinot Noir viner fra hele verden sammen med et fortreffelig måltid fra oss i FCC.

Les mer

Barbera & trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

Barbera & trøfler

Velkommen til en fantastisk aften med mat og vin fra Piemonte i Italia i kombinasjon med fantastisk mat fra det Piemontesiske kjøkken, og med fokus på "skogens gull", nemlig trøffel, som er i sesong nå.

Les mer

BBQ, Wine & Fire

Vår egen lille BBQ POPUP sammen med våre gode venner i Engelstad. Vi kombinerer masse god grillmat med viner fra California som sammen blir helt amazing! Vi garanterer skikkelig mørt kjøtt og at du blir god og mett:)

Les mer

Kim-Daniel’s taco night

Gutta krutt med Kim-Daniel i spissen får frie tøyler til å tolke det Mexicanske kjøkkenet. Det blir chilis, tacos, guachemoles, salsas, forskjellige typer kjøtt, fisk og skalldyr og vanvittig mye gode og crazy saker på menyen.

Les mer

En hyllest til havet

Vi bruker de beste råvarene vi får tak i fra havet og lager en hyllest til havet. Kamskjell, hummer, sjøkreps, piggvar, akkar og mye annet godt vil bli servert.

Les mer