Hjem / Oppskrifter

Oppskrifter

Alle
  • Alle
  • Dessert
  • Fisk
  • Grill
  • Kjøtt
  • Skalldyr
  • Vegetar
  • Bakst

Topping til pølse og burger

Pølser er superkjendiser på alle griller over det ganske land. Uansett om du byr på vente- pølser, eller lager pølsegrillfest, så gir disse toppingene pølsene en ny dimensjon. Lag forskjellige varianter til forskjellige pølser, og kos vettet av deg!

Krydret tomat- og kikertsuppe med spicy pølse

Ingenting er bedre enn en varmende suppe når det er skikkelig kaldt ute. Kjapp å lage og veldig smakfull.

Pannekaker med pasjonsfruktsaus

Alle elsker pannekaker! Prøv denne oppskriften med pasjonsfruktsaus til Valentines, morsdag eller en annen hyggelig anledning.

Cæsar salat med chimichurri

En av de mest serverte salatene i hele verden! Et perfekt stekt kylling bryst som serveres sammen crispy salat med en deilig kremet saus, krutonger og parmesan. Vi legger til en urtedressing for å gjøre den enda bedre.

Smoothie bowl

Smoothie bowl er perfekt som frokost, lunsj, kveldsmat eller snacks. Det er veldig enkelt å lage, alle liker det og så er det i tillegg sunt! Prøv deg fram med forskjellige ingredienser og finn din favoritt.

BBQ pork sandwich

En skikkelig digg sandwich er det lite som slår til lunsj. Denne gir deg garantert "sommer følelsen" med deilige smaker fra syltede grønnsaker og grillet svinenakke med BBQ saus og sennep.

Indisk curry med pinnekjøtt

Pinnekjøttrester i indisk curry med nanbrød og basmatiris. En perfekt måte å bruke opp pinnekjøttrestene, og lage et måltid av indiske smaker. Server gjerne med nanbrød og basmatiris!

Steambuns med ribbe

Lurer du på hva du skal bruke ribberestene til? Prøv steambuns med ribberester, rødkålsalat, agurk og hoisin saus! En fantastisk måte å bruke opp ribberestene og lage et måltid av asiatiske smaker.

Varmrøkt laks

Varmrøkt laks er ofte noe man kjøper på butikken, men visste du at det egentlig er superenkelt å lage selv? Her ser du hva av du trenger avingredienser og utstyr, samt de enkle stegene for å lage dette selv.

Lussekatter & Lusseboller

Her får du vår oppskrift på lussekatter, og en litt mer spennende variant - lusseboller som er fylt med vaniljekrem. Kan fint lages utenom Luciadagen også.

Ribbe med «puffet» svor

Dette er en litt annerledes måte å lage ribbe på hvor svoren "puffer". Ribben legges i saltlake før den stekes på lav temperatur. Det gjør at svoren "puffer" og blir helt magisk.

Burger Offside

Prøv en ny burger! Vi gir deg vår pulled pork-burger – for fotballfrelste eller ikke.